Середа, 20.08.2025, 22:37
ФС Rivne Legion
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Чемпіонат ФС Rivne Legion
Rivne_UnitedДата: Вівторок, 27.10.2009, 15:09 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Нагороди: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Я хочу щоб всі розказали в цій темі як вони собі уявляють цей чемпіонат і чи бажають його взагалі.

serge1107Дата: Вівторок, 27.10.2009, 15:15 | Повідомлення # 2
Рядовой
Група: Пользователи
Нагороди: 0
в мене 2 пропозиції:
1. чемп для всіх разом (тобто 1 група на чоловік 20 чи скільки там зареєструється і кожен грає з кожним мінімум 10 матчів протягом 1 місяця)
2. чемп у дві ліги (1 ліга -- для 5 лвл і вище, а 2 ліга -- для 3 та 4 лвл і так само грається місяц один з одним мін по 10 ігор)

ALPДата: Вівторок, 27.10.2009, 15:41 | Повідомлення # 3
Рядовой
Репутація: 1
В союзе 39 человек. По уровням расклад такой:
[3] - 7
[4] - 14
[5] - 7
[6] - 8
[7] - 3
Применяя статистическую обработку этой информации, при делении на две лиги очевидны 3-4 уровни и 5-7 уровни. Но! Разница силы команд при увеличении уровня тем больше, чем выше уровень команды. То есть, если [3] и [4] между собой мало будут отличаться, то в случае с [5], [6] и [7] эта разница будет ощутимее.
Следующий момент. Неизвестно сколько человек будет готово или иметь желание принять участие. Думаю, 25% не будут принимать в нем участия. Посему предлагаю примерно такую схему (если она технически реализуема в 1х11):
1. Провести единый чемпионат для всех (в зависимости от количества зарегистрировавшихся). Минимумом игр, допустим, пять для каждой пары, срок - допустим две недели. Эту часть предлагаю надолго не затягивать и сделать чисто символической - для опреледения "рейтинга". Кстати, на этом же этапе можно отсеять потенциальных нежелателей играть (допустим, больше 50% игр - технические победы/поражения)
2. По результатам единого чемпионата разбить на две/три лиги. С повышением/понижением в классе. С дозаявкой новых желающих с самую низшую лигу. Количество лиг и в ней участвующих команд подобрать в зависимости от общего числа участников.

Как первый этап, так и уже на стадии "лиг" предлагаю по количеству матчей не делать слишком большими, допустим - максимум две недели (что соответсвует игровому году в 11х11). Если затягивать такие мероприятия, к ним быстро пропадает интерес smile

Готов к конструктивному диалогу smile

Повідомлення відредагував ALP - Вівторок, 27.10.2009, 15:42

Rivne_UnitedДата: Вівторок, 27.10.2009, 16:21 | Повідомлення # 4
Генералиссимус
ALP написав майже ідеально, згоден з ним на 90%.
Що можу добавити.
Я пропоную так само 1-й сезон грати всім в 1-й групі (на рейтинг), 2-й поділити на 2 групи, відповідно до результатів 1-го. Але не ділити по рівнях взагалі. В нашій чудовій грі будь-який 3-5-й при певних розкладах може виграти в 6-7-го, тому шанси на Вищу лігу матимуть всі.
Правда треба подумати над термінами, я не так впевнений що їх треба сильно стискати, дивлячись на те, що наш ФС вже бере участь в одному чемпіонаті і невдовзі більшість гравців буде задіяна і в другому.
І мінімум матчів. Думаю 10 багато, можливо теж 5, а можливо і 2.

art-lightДата: Середа, 28.10.2009, 10:19 | Повідомлення # 5
Рядовой
згідний з ALP перший чемп зробить для всіх , а потім розбить на ліги.
Регламент пропоную для першого чемпіонату макимально легкий - один місяць і мінімум 2 матчі. а коли вже будуть ліги тоді можна буде робити і більше матчів бо зменшиться кількість противників.

Rivne_UnitedДата: Середа, 28.10.2009, 10:57 | Повідомлення # 6
Генералиссимус
Я думаю треба щоб був стимул вигравати Чемпіонат, тому я почав переговори з певними людьми про організацію Ліги Чемпіонів і Ліги Європи на 1х11. Якщо все вийде то буде круто!

Gan_SДата: Середа, 28.10.2009, 16:53 | Повідомлення # 7
Рядовой
Група: Проверенные
Репутація: 1
ALP, ну ти і статист biggrin В принципі, щоб не вигадувати велосипед, можна погодитись. Але по срокам треба відштовхуватись від кількості учасників. Більш детально можна буде говорити після проведення рейтингових ігор, як нижчі грають з вищими рівнями, чи стоїть ділити ліги по рівням, чи 3-5 без питань тянуть ігри з 6 і вище і т.і.

Rivne_UnitedДата: Четвер, 03.12.2009, 15:51 | Повідомлення # 8
Генералиссимус
От і завершився 1-й сезон внутршнього чемпіонату, думаю є про що поговорити.

Це був пробний сезон (кваліфікація), а далі розпочнеться вже серйозніший 2-й сезон, який я вважаю потрібно трохи удосконалити. Відповідно я хочу почути Ваші пропозиції з цього приводу і кілька слів скажу від себе.

1. Чемпіонат - це має бути 1 турнір поділений на 2 групи: група 1 - Премєр-ліга і група 2 - ... (щось придумаєм). Тому всі бажаючі взяти участь в чемпі подаватимуть заявки в 1-н турнір, а мастер турніру потім з них відбере 8 (це я так думаю що має бути 8) кращих (відповідно до результатів 1-го сезону) до 1-ї групи, а решту підуть до 2-ї.

2. Тепер про кількість матчів, я ще сумніваюся але думаю що може бути і 2. Навіть при потребі можна розробити календар, коли матч і коли відповідь. Можна і більше, але не більше 5-ти.

serge1107Дата: Четвер, 03.12.2009, 16:01 | Повідомлення # 9
Рядовой
я пропоную, щоб у премєр лізі було не 8, а 10 учасників, просто так легше буде знайти собі з ким грати в той чи інший час.
на рахунок календаря то я проти, тому що дехто заходить в гру частіше, дехто рідше, просто потрібно поставити умову, щоб наприклад за 3 дні було зіграно мінімум 10-15-20 ...100000 матчів кожним з учасників.
а на рахунок того, скільки повинно бути матчів між соперниками - то я рахую 5

Diesel-PoweRДата: П`ятниця, 04.12.2009, 10:37 | Повідомлення # 10
Рядовой
Я вобще в нем участвовать не буду....
Две недели ждать и выискивать тех с кем нужно играть на чемп в товарняках, жертвуя турнирами, деньгами, для меня это слишком. Тем более приз только один.
Наверно очень интересно 4 левелам играть 2-3 матча с 6 или 7 а потом пол дня ждать когда команда востановиться.
Допустим вы розобьете чемп на 2 дивизиона..... это хорошо... от 3-4 и от 5-7.....
У меня по началу тоже был интерес к чемпионату.......но он быстро пропал так как сыграть 200 да даже 100 хоть и за месяц смотриться очень проблематично..... тем более одни играют только днем, одни по ночам.......а одни вобще гдето забухали и не появляются...

Я предлагаю вобще другую схему....
Кроме того что разбить на девизионы по левелам от 3-4 и от 5-7.
Каждый из девизионов разбить на 3-4 групы. Каждый из команд групы играет друг с другом в течении 3-4 дней минимум по 5 матчей. из груп выходят по 2 -3 команды в следующий круг, получая при этом какое то денежное вознаграждение. С возрастанием круга денежный приз возрастает .......
Эта схема очень похожа на ту что и для футсоюзов и наверно больше будет похожа на кубок........
Зато с каждым этапом будут отсееваться более пасивные....

serge1107Дата: Понеділок, 07.12.2009, 11:30 | Повідомлення # 11
Рядовой
нда, а думок у учасників нашого ФС море(

creatДата: Понеділок, 07.12.2009, 21:09 | Повідомлення # 12
Сержант
Група: Модераторы
Нагороди: 2
я оце посидів і подумав
грати треба по 2 гри одна дома друга виїзд не більше
і рівні мають бути 3-5 одна група
6-7 друга
тоді буде більш менш рівність між гравцями і інтерес більший

serge1107Дата: Вівторок, 08.12.2009, 10:52 | Повідомлення # 13
Рядовой
2 гри це явно малувато, думаю потрібно мінімум 5-6, а 10 це вже для багатьох пар дійсно багато

ApTeMoHДата: Середа, 09.12.2009, 04:21 | Повідомлення # 14
Рядовой
Я також думаю 2 гри малувато, тим паче проходив ЧМ-2, де багато хто брав очкі слави, чим грати між собою. А зараз думаю можна зробити 3-5 і 6-7. по 3 гри.

art-lightДата: Вівторок, 29.12.2009, 23:42 | Повідомлення # 15
Рядовой
я за два матча, максимум три

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025